img
img

Xylofon

2 vare(r)

pr. side

Sortering

Goki xylofon

Xylofon

Pr. stk. før 269,00 kr

nu kun 239,00 kr

Inkl. moms

img
Tilbud
Farvede Xylofon, 8 toner

Farvede Xylofon, 8 ton..

169,00 kr

Inkl. moms

img

2 vare(r)

pr. side

Sortering

Xylofonen er et godt instrument for børn der godt kan lide blide toner, samtidig med at det er et slag instrument. Brugen af xylofoner er meget varieret blandt børn, de kan bruges til at lære farver, koordination af finmotorikken og udvikle musikalske kompetencer. Samtidigt er instrumentet forholdsvis nemt at gå til, og holder tonen uanset hvor hård behandling man giver det. Creakids går ind for at børn lære igennem deres leg med legetøj. På den måde er deres kompetencer hele tiden under videreudvikling.

Xylofonerne er produceret i høj kvalitet og med henblik på barnets og den miljømæssige sikkerhed. Derfor er der eksempelvis ingen skadelige kemikalier eller stoffer i produkterne.

Sylofon, zylofon, xylefon, psylefon i træ til børn

Det er ikke nemt at stave til xylofon, men hvad gør det. Det vigtigste er, at du finder en god og billig xylofon. Og dem har vi på lager i Creakids.dk. Vi har prismatch, hvilket betyder, at vi refunderer forskellen, hvis du kan finde den samme xylofon et andet sted billigere. Og billigere betyder konkurrentens pris incl. fragt, da vi har fri fragt på alle varer.