img
img

Børneguitar

4 vare(r)

pr. side

Sortering

Guitar med USA-flag

Guitar med USA-flag

Pr. stk. før 359,00 kr

nu kun 299,00 kr

Inkl. moms

img
Tilbud
sjov og sød børneguitar i grøn blå pink og lilla

Guitar til børn i fri..

219,00 kr

Inkl. moms

img
Lyserød guitar fra Legler

Guitar

199,00 kr

Inkl. moms

img
Hvid polkaprikket børneguitar fra Janod

Hvid polkaprikket bør..

Pr. stk. før 449,00 kr

nu kun 319,00 kr

Inkl. moms

img
Tilbud

4 vare(r)

pr. side

Sortering

Alle børn elsker leg med musik. En børneguitar er et herligt stykke legetøj for børn. Det giver sig selv, at en legetøjsguitar ikke er et musikinstrument, som kan stemmes nøjagtigt - men et stykke legetøj, hvor stemningen ikke holder længe. Mini guitarerne findes i mange farver og varianter.

En børneguitar er til leg.

Vores legetøjsguitarer er produceret med henblik på, at børn kan lege med strengene og få forskellige toner og lyde frem, og glæde sig ved selv at frembringe musik. Vi har også nogle få okuleler, som jo bare er en 4-strenget guitar til børn.

Vi lægger stor vægt på, at vores børneguitar først og fremmest skal være til leg. Derfor er prisen også holdt nede, så man kan købe en guitar til under 200 kr. Går du efter et rigtigt musikinstrument, som kan stemmes, skal du være forberedt på, at det prisen er omkring det dobbelte.

Creakids har et stort udvalg af legetøjsinstrumenter hjemme og vi sælger rigtig mange. Blandt vores mærker finder du Vilac, Moulin Roty, Imagetoys og Barbapapa. Legetøjsguitarerne har en god størrelse til børn og vejer ikke meget, så de er nemme at spille på. Se nærmere på udvalget herover.