• Fri levering på ordrer fra 500 kr
  • PRISMATCH PÅ ALLE ORDRE
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Trustpilot:

Levering

Vores varer er lagervarer. Det betyder at du modtager varerne 1-2 hverdage efter din bestilling.  Bestiller du inden kl.12.00 garanterer, vi at varen afsendes herfra samme dag (dog ikke lørdag/søndag).  Enkelte varer er bestillingsvarer, som har en længere leveringstid. 

Forsendelse:

Vi sender dine varer som brevpost PostDanmark. Hvis din vare ikke kan sendes som brevpost pga. vægt eller størrelse, sender vi den som pakkepost UDEN udbringning -  uden at det koster ekstra. Du har også mulighed for at tilkøbe pakkepost MED udbringning for 49 kr.
 

Betaling:

Vi modtager betaling via følgende betalingskort: 

• Dankort og Visa/Dankort 

• International Visa 

• EuroCard/MasterCard

• Der betales med DKK valuta

Vi trækker først beløbet fra dit betalingskort, når pakken er sendt fra lageret.


Det er sikkert at handle med betalingskort: Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS, der har adgang til informationer vedrørende betalingen og hverken Creakids eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles.

Fortrydelsesret

Hos Creakids har du 30 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du har 30 dages fuld returret med mulighed for at få pengene tilbage. Hvis du fortryder hele købet får du det fulde beløb, inklusive eventuelle fragtomkostninger tilbage. Hvis du fortryder en del af købet, får du beløbet for denne del af købet tilbage. Varen skal returneres i samme stand, som du modtager den i. Ved fortrydelse afholder du selv udgifter til fragt, når du sender varen tilbage. Ved bestillingsvarer er fortrydelsesretten 14 dage. Se i øvrigt mere om fortrydelsesretten i vore Købsbetingelser.

Reklamationsret: 

Efter købeloven har du reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du ved fejl eller mangler enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Se mere om reklamatiosretten i vore Købsbetingelser.