• Fri levering på ordrer fra 500 kr
  • PRISMATCH PÅ ALLE ORDRE
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Trustpilot:

Købsvilkår

Generelle oplysninger:

Creakids.dk administreres af:

WebshopKompagniet ApS

CVR-nr: 39264102

Kildegangen 6B

2690 Karlslunde

kundeservice@webshopkompagniet.com

Tlf.: +45 50948594

 

Levering:

Vores varer er lagervarer med mindre det udtrykkeligt er nævnt at der er tale om en bestillingsvare. Det betyder at du modtager varerne 1-2 hverdage efter din bestilling. Bestiller du inden kl.12.00 garanterer, vi at varen afsendes herfra samme dag (dog ikke lørdag/søndag).

 

Forsendelse:

Vi sender dine varer som brevpost med PostNord. Hvis din vare ikke kan sendes som brevpost pga. vægt eller størrelse, sender vi den som pakkepost UDEN udbringning -  uden at det koster ekstra. Du har også mulighed for at tilkøbe pakkepost MED udbringning for 20 kr.

ALLE ordrer over 500 kr. sendes med fri fragt, dog eksklusiv Færøerne og Grønland. Til disse to områder vil vi tillægge den aktuelle fragt som forsendelsen udløser.

 

Betaling:

 

Betaling:

Vi modtager betaling via følgende betalingskort:

• Dankort og Visa/Dankort

• International Visa

• EuroCard/MasterCard

• Der betales med DKK valuta

Vi trækker først beløbet fra dit betalingskort, når pakken er sendt fra lageret.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Creakids.dk.

Det er sikkert at handle med betalingskort: Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS, der har adgang til informationer vedrørende betalingen og hverken Creakids.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles.

 

Aldersbegrænsning

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

 

Fortrydelsesret

Hos Creakids.dk har du 30 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du har 30 dages fuld returret med mulighed for at få pengene tilbage. 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@webshopkompagniet.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i købsvilkårene. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Den udvidede fortrydelsesret gælder dog ikke for bestillingsvarer, dvs. varer, hvor den forventede leveringstid er længere end de 1-2 dage, som er det normale. Her har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købet i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

WebshopKompagniet ApS
Kildegangen 6
2690 Karlslunde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, dog kun efter forudgående aftale.

Reklamationsret

Efter købeloven har du reklamationsret i 24 måneder på alle vare. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

WebshopKompagniet ApS
Kildegangen 6
2690 Karlslunde

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos WebshopKompagniet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vore vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlrere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på creakids.dk er WebshopKompagniet ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@webshopkompagniet.com.

 

Klagelink

Hvis du ønsker at klage over dit køb, så skal du rette henvendelse på firmaets e-mail: kundeservice@webshopkompagniet.com eller på vores telefon: + 45 50 94 85 94 mandag – fredag mellem 09.00 – 15.00. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, så kan du indgive en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via www.naevneneshus.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du kan finde klageportalen på: http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til WebshopKompagniet ApS

   Kildegangen 6 B

   2690 Karlslunde

   Telefon: 5094 8594 Mail: kundeservice@webshopkompagniet.com

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

Købsvilkårene er senest opdateret den, 17. februar 2020